X
Menu

Co je vlastně Flammkuchen / La Tarte Flambée?

La Tarte Flambée z alsasského regionu, známý jako Flammkuchen po našem Alsaský slaný koláč.

Toto kultovní jídlo se jí nejen ve francouzských a německých restauracích, bistrech a hospůdkách, ale i ve Švýcarsku, Rakousku, Belgii, vlastně v celé západní Evropě. Už po desetiletí jeho popularita roste díky své lahodné a jedinečné chuti, lehkosti a chuťové nápaditosti.

  • Flammkuchen je vyráběn podle nejpřísnějších hygienických předpisů HACCP.
  • Gourmet Flammkuchen plát je ručně vyráběn.

Prázdný plát stačí pouze rozbalit, Creme Fraiche pomazat a například pórkem a slaninou obložit.
Takto připravený Flammkuchen vsuneme do předehřáté trouby, Kombi trouby – konvektomatu nebo pece na pizzu.

Po 2,5min. dostanete slabounký, křupavý a nezapomenutelný chutný zážitek z Alsaska, kterým vaše hosty přímo ohromíte.
Gourmet Flammkuchen je samozřejmě bez chemických konzervantů a barviv. Gourmet Flammkuchen je ručně vyráběn podle přísně rodinného tradičního receptu.
S každým Flamkuchnen plátem máte jedinečný ruční výrobek, který je pečlivě a s láskou připravován.

  • Ingredience: Pšeničná mouka, voda, řepkový olej, sůl
  • Alergeny: Obsahuje lepek
  • Dodávka: Čerstvé, mražené
  • Trvanlivost: Čerstvé – 14 dní při + 3°C, Mražené – 12 měsíců při  minus 18°C

Poznámka: Mražené zboží musí být před použitím úplně rozmražené. Trvanlivost skladování při + 3°C dalších 14 dní.